Община Берковица обявява прием на заявления за предоставяне на „топъл

...
Община Берковица обявява прием на заявления за предоставяне на „топъл
Коментари Харесай

В Берковица набират заявления за предоставяне на топъл обяд през 2021 година

Община Берковица афишира банкет на заявки за даване на „ топъл обяд “ по процедура за непосредствено даване на безплатна финансова помощ BG05FMOP001-5.001 – „ 3.1 – ТОПЪЛ ОБЯД В УСЛОВИЯ НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19 “, Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне.
В изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура ще бъде обезпечен топъл обяд на 50 лица за интервала м. Януари – Април 2021 година
Лицата които могат да се включат в дейностите на план „ Топъл обяд в изискванията на пандемията от COVID-19 – Берковица “ са:
Лица без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия – хора в усложнение заради влошената икономическа конюнктура в страната, хора, които заради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неподходящо протичане на инфекцията.
Лица, сложени под карантина – без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия и нямат близки, които да им окажат поддръжка.
Лица, обект на обществено подкрепяне, за които е открита потребност от спомагателна поддръжка и в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, са в неспособност да задоволят главните си витални потребности.
Желаещите могат да подават заявки в постройката на Общинска администрация – Берковица в стая 210.
На телефон – 0953/89120 можете да подавате информация от и за лица попадащи в целевите групи в границите на работния ден от 8.30 до 17 часа.
Лице за контакт: Снежана Гогова, стая 210
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР