Община Банско взе участие в 24-то Международно туристическо изложение за

...
Община Банско взе участие в 24-то Международно туристическо изложение за
Коментари Харесай

Община Банско взе участие в престижно международно туристическо изложение

Община Банско взе присъединяване в 24-то Международно туристическо ревю за туризъм и пътувания Emitt– Истанбул, Турция, което се организира от 30 януари до 02 февруари 2020 година То е най-голямото за региона на Източното Средиземноморие и е сред 5-те най-престижни туристически изложби в света. В тазгодишното издание се включиха 1201 участници от 94 страни и беше посетено от над 58 хиляди души.

Още от първия ден, ползата на посетителите към щанда на Банско бе изключителното огромен. Отново Ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите преимущества на града. Особен интерес провокираха рекламните материали с вграден QR код, който дава опция на всеки да прегледа виртуално ски пистите в цялостни елементи.

Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес - сътрудници, с които взаимно да бъде разпространяван града като целогодишен курорт. На срещите Банско беше презентиран като целогодишна дестинация с доста атракции. Освен с предпочитания ски-туризъм, на туристическите сътрудници и туроператори бяха показани опциите за естествен, различен и конгресен туризъм, както и MICE и СПА/Уелнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР