Община Балчик, БФТ и едноименният ваканционен комплекс обединиха усилия за

...
Община Балчик, БФТ и едноименният ваканционен комплекс обединиха усилия за
Коментари Харесай

Албена се готви да посрещне най-добрите тенисисти в света през май

Община Балчик, БФТ и едноименният ваканционен комплекс сплотиха старания за реализирането на шампионат от Първа категория на Тенис Европа

Едни от най-хубавите тенисисти в света при юношите, които единствено след няколко години ще печелят огромните титли при мъжете и дамите, ще дойдат в края на май във ваканционно населено място „ Албена “. Те ще вземат участие в шампионата от календара на Тенис Европа до 14 години, който е от най-високата Първа категория. Страната ни за първи път семейства на съревнование от този сан във възрастовата група. Това става с помощта на взаимните старания на община Балчик, Българската федерация по тенис, „ Албена “ АД и „ Смайл ивентс “. Квалификациите ще са на 26 и 27 май, а срещите от главните схеми, които ще са от по 64 състезатели при момчетата и девойките са от 28 май до 3 юни. Проявата е отлична опция за страната ни да се популяризира като тенис дестинация и с опциите, които има КК „ Албена “ и община Балчик.

Готов е към този момент плакатът за надпреварата, оповестяват уредниците. На него е едно от надарените и чаровни деца у нас Йоанна Константинова от Плевен. Надеждата на родния ни тенис обаче ще пропусне конкуренцията, защото едно от изискванията за присъединяване е състезателите да имат навършени 11 години. На Йоанна не й доближават 5 дни и по тази причина ще се концентрира върху изявите си в шампионатите от вътрешния календар и в интернационалните съревнования до 12 години.

Всички условия по отношение на присъединяване и шампионата към този момент са оповестени на страницата на уредниците в обществената мрежа фейсбук !

Sportal.bg е медиен сътрудник на шампионата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР