Община Асеновград започва поставянето на предупредителни табели на местата, където

...
Община Асеновград започва поставянето на предупредителни табели на местата, където
Коментари Харесай

Община Асеновград започва поставянето на предупредителни табели на местата, където има риск от инциденти

Община Асеновград стартира слагането на предупредителни табели на местата, където има риск от произшествия. В събота 13-годишно момче откри гибелта си, откакто падна от канара край пътя Асеновград-Бачково, до разклона за Асенова цитадела.
Предупредителните табели ще бъдат сложени в региона на Метоха, по пътя за Асенова цитадела и към скалните параклиси " Свети Димитър " и " Свети Илия ", заяви шефът на общинската дирекция " Строителство и благоустройство " Атанас Тошев .За заостряне на внимание просто. На тоя стадий няма по какъв начин на всички места да сложим ограждения. 

Изпратено е също писмо до Агенция „ Пътна инфраструктура “, в което се упорства незабавно да бъде обезопасена скалата над пътя за Бачково до разклона за Крепостта. Предвижда се още да бъде сложена и ограда на панорамната площадка на Метоха. За задачата, още предходната година общината е заделила 23 хиляди лв., само че към момента се чака отговор от Националния институт за недвижимо културно завещание, защото местността е колективен монумент на културата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР