Община Асеновград удостои със свидетелства за дарение всички 70 дарители,

...
Община Асеновград удостои със свидетелства за дарение всички 70 дарители,
Коментари Харесай

Община Асеновград връчи свидетелства за дарение на 70 дарители

Община Асеновград удостои със свидетелства за подаяние всички 70 донори, които са се присъединили досега в дарителската акция за битка с новия ковид COVID-19.

Чрез този жест общинската администрация показва своята признателност и благодарност към добротата и благородството на донорите. Всяко от свидетелствата е поименно, като е разказана цената на сумата или надлежно - какво е материалното подаяние.

Някои от свидетелствата бяха връчени персонално на някои от донорите, а на други - изпратени до адрес и съответните благодетели ще си ги получат по пощата до дни. Община Асеновград благодари за съпричастността и добродетелта на всички асеновградчани в битката против болестта. А точно - както на донорите, които даряваха несамо парични и материални средства, само че и на доброволците, които отделиха от времето си и с непринуден труд способстваха за по-лекото протичане на карантината за най-уязвимите групи от хора.

Общинската администрация показва благодарността си и към останалите, които съблюдаваха и към момента съблюдават разпоредбите и рестриктивните мерки, с цел да запазят живота и здравето си и това, на своите близки.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР