Община Асеновград продължава традицията да предоставя напълно безплатно знамена на

...
Община Асеновград продължава традицията да предоставя напълно безплатно знамена на
Коментари Харесай

Асеновград осигурява безплатни знамена в Деня на будителите

Община Асеновград продължава традицията да дава изцяло гратис флагове на асеновградчани във връзка национални и други огромни български празници. На 1-ви ноември от 10:00 ч. в Деня на националните будители пред постройката на общинската администрация ще бъдат раздадени 100 броя трибагреници за всеки, искащ.

Идеята на община Асеновград е градът да се обагри в цветовете на българския трибагреник. Призовава се всеки, на който бъде обещано знаме, да го сложи на терасата или в двора си - навън пространство по този начин, че да се вижда от преминаващите. Получилите българския трикольор и сложили го на видно място, може да направи фотография и да я изпрати на e-mail: [email protected], основан особено за самодейността. Фотосите ще бъдат излъчени на видеостената, сложена на постройката на община Асеновград, както и ще бъдат оповестени на общинската Фейсбук страница. Авторите на фотосите следва да посочат своите имена.
свързани новини1656преди 22 часа
Целта е в тази пандемична конюнктура да се сътвори въодушевление и да се приповдигне родолюбивият дух на асеновградчани. Нека дружно посредством тази акция да се превърнем в модерни будители и да създадем Асеновград по-патриотичен. Инициативата към този момент се трансформира в традиция и ще продължи да се организира и отсега нататък.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР