Община Асеновград продължава с кастренето на дървета от вида чинар

...
Община Асеновград продължава с кастренето на дървета от вида чинар
Коментари Харесай

Продължава кастренето на опасни и изсъхнали клони в Асеновград

Община Асеновград продължава с кастренето на дървета от типа чинар по бул. „ България “ в града. Към днешна дата се прави обработка на сухи клони, представляващи заплаха от рухване, заради което може да зародят произшествия с коли или пешеходци. Ще се отстраняват и такива, пречещи на уличното осветяване и високите моторни транспортни средства (МПС).

Кастренето ще продължи по бул. „ България “ и през този уикенд. В неделя (07.02.21 г.) сутринта от 07:00 ч. до 09:00 ч. ще бъде затруднено придвижването в кръговото кръстовище, заключено сред улица „ Васил Левски “ и бул. „ България “. Ще се обезпечи пропускателен режим, като прекосяването ще се реализира от време на време.

До 15:00 ч. на същия ден ще се прекрати прекосяването на моторни транспортни средства (МПС) по пътното платно от кръговото кръстовище на бул. „ България “ с улица „ Васил Левски “ до светофара при кръстовището с улица „ Велико Търново “, в посока Пловдив – Смолян. Обходеният маршрут ще бъде по улица „ Васил Левски “, през улица „ Борислав “ до светофара на кръстовището сред бул. „ България “ и улица „ Велико Търново “.

Община Асеновград се извинява на жителите за породеното стеснение и благодари за разбирането и толерантното отношение на водачи и пешеходци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР