Обществото клати кораба на управляващите. Когато има магистрално управление и

...
Обществото клати кораба на управляващите. Когато има магистрално управление и
Коментари Харесай

Рашидов: Сульо и пульо имат заводи, защо Доган да не притежава ТЕЦ Варна

Обществото клати кораба на ръководещите. Когато има магистрално ръководство и протестно ръководство, е мъчно. Това сподели депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на културата Вежди Рашидов.Рашидов разкритикува Българска социалистическа партия, заявявайки, че от дълго време социалистите са разрушили понятието "опозиция ". По думите му съпротива нямало и сегашната власт можела да стои 20 години.

"Каква е визията на Българска социалистическа партия? Само фотоси наляво-надясно и като кихне някой от ръководещите, да се вика оставка. Това ли е платформата - да се търсят компромати и да се омаскаряваме ", разяснява депутатът пред bTV.

Той укори Корнелия Нинова, че не е честна, защото си е правила политическа акция с нещастието край Своге.

Според Рашидов Движение за права и свободи е по-разумната съпротива и са по-добри играчи.

По мотив договорката за Топлоелектрическа централа "Варна ", 70% от която към този момент е владеене на Ахмед Доган, депутатът от ГЕРБ сподели: "Сульо и Пульо " към този момент имат фабрики, за какво Доган да не има Топлоелектрическа централа "Варна. "

"Ахмед Доган не е излизал от политиката, за едни той е почетен ръководител, само че за Движение за права и свободи той е адмирал – Командира ", разяснява Вежди Рашидов за срещата сред Доган и американския дипломат Ерик Рубин.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР