Обществото е заклеймило плача като знак за слабост. Всички сме

...
Обществото е заклеймило плача като знак за слабост. Всички сме
Коментари Харесай

5 ситуации, в които да се разплачете е добре за здравето ви

Обществото е жигосало рева като знак за уязвимост. Всички сме чували досадното публично разбиране, че няма нищо по-лесно от това, една жена да се разплаче. Интересен факт е и мотив за размисъл е, че съгласно изследване американките плачат приблизително по 3,5 пъти на месец.

Има някои обстановки, при които да се разплачеш в действителност е за наше положително. Просто тъй като се задейства система, която има успокоителен резултат върху мозъка. Кои са тези положения и обстановки? Вижте в нашата изложба.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Париж: обичаното факсимиле, което те кара да го обикнеш вечно Щастливите девойки пътуват Париж: обичаното факсимиле, което те кара да го обикнеш вечно  За по-приятна отмора: по какъв начин да си спестим дискомфорта преди и след хвърчене Щастливите девойки пътуват За по-приятна отмора: по какъв начин да си спестим дискомфорта преди и след хвърчене  Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Щастливите девойки пътуват Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР