Общественото внимание е приковано към бременността на Меган Маркъл. Лекари

...
Общественото внимание е приковано към бременността на Меган Маркъл. Лекари
Коментари Харесай

Шок! Меган Маркъл страда от опасен синдром, ето подробности

Общественото внимание е приковано към бременността на Меган Маркъл. Лекари обаче видяха нещо доста обезпокоително от фрагментите, на които херцогинята на Съсекс театралничи с наедряло коремче.

Лекари са разгледали доста обширно фотосите на Маркъл и за жал установяват, че тя има огромен здравословен проблем, който може да се трансферира на бебето й. Оказва се, че херцогинята на Съсекс има обезпокоителен синдром и би трябвало доста да внимава.

„ Палците й са доста извити ”, споделя Лиз Холидей, началник на акушерска клиника. „ Това приказва за синдром на хипермобилност на ставите. ”

Всъщност пробвайте се да извиете пръстите си колкото Маркъл. Много малко хора могат да огъват пръстите си толкоз доста. Тази патология, която мнозина си мислят, че е нещо позитивно, е срещана измежду милиони хора. Лекарите споделят, че се дължи на уязвимост на сухожилията. Няма нищо чак толкоз извънредно в това, само че и няма нищо хубаво. Хората страдащи от това заболяване са по-склонни да получават болки в ставите и много елементарно навяхват крайниците си.

При този синдром раждането може да е по-болезнено. Освен това при такива случаи има риск от затруднения след раждането, да вземем за пример следродилен кръвоизлив. Редно е да напомним, че астролози към този момент предвидиха, че Маркъл ще роди прибързано, скоро ще разберем дали е по този начин, тъй като кралското бебе се чака през месец април.

Експерти въпреки всичко успокояват, че при Маркъл този синдром не е чак толковасилно изявен, а разстягането може да е в следствие от постоянно и интензивно навестяване на занимания по йога. Известно е, че херцогинята е почитател точно на нея.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР