Обществеността знае кой съм и какво успешно президентство имах, написа

...
Обществеността знае кой съм и какво успешно президентство имах, написа
Коментари Харесай

Тръмп категоричен: Няма да участва в телевизионни дебати

" Обществеността знае кой съм и какво сполучливо президентство имах ", написа нощес Тръмп обществената мрежа, на която е съосновател.

" ЕТО ЗАЩО АЗ НЯМА ДА УЧАСТВАМ В ДЕБАТИТЕ! " - по този начин продължи Тръмп, изписвайки цялото изречение единствено с основни букви, като добави, че ще стои настрани освен от първия спор на републиканците тази сряда, само че и от по-нататъшните вътрешнопартийни телевизионни диспути на партията си.

Написаното нощес от Тръмп не е изненада. По-рано американски медии оповестиха, базирайки се на осведомени с въпроса, че той няма да участва и към този момент бе показал, че няма да взе участие.

Появиха се догадки дали вместо това Тръмп не има намерение да даде изявление за Тъкър Карлсън, уволненият насколо някогашен водещ в телевизия " Фокс нюз ". Това би било обществено огорчение за Републиканската партия и за дясната телевизионна станция, отбелязва ДПА.

Губернаторът на Флорида Рон Десантис, някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс и някогашната губернаторка на щата Южна Каролина Ники Хейли са поканени за присъединяване в дебата. Първичните избори на Републиканската партия ще се проведат от януари до юни 2024 година, след което президентските избори ще бъдат през ноември.

Тръмп има безапелационна преднина в допитванията по отношение на първичните избори на републиканците. Засега наподобява, че правосъдните каузи против него не са навредили на някогашния наедрял предприемач в региона на недвижимите парцели. Тръмп е първият някогашен президент в историята на Съединени американски щати, който се изправя пред съда за хипотетични закононарушения. Срещу него има повдигнати десетки обвинявания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР