Обществеността изригна срещу Валери Симеонов. Да, вече категоричното мнение на

...
Обществеността изригна срещу Валери Симеонов. Да, вече категоричното мнение на
Коментари Харесай

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОПИЛЯН ЗА АРЕСТА НА DJ СТАНЧО! Facebook гърми: Патреот ли си, к'ъв си бе, Валерка? Защо не свършиш нещо полезно вместо да се е*аваш с хората?

Обществеността изригна против Валери Симеонов. Да, към този момент безапелационното мнение на хората е, че вицепремиерът по документи е безспорен комплексар, който не може да бъде управителна фигура в страната и това е оскърбление на народа и цялостна насмешка.

След скандалните дейности и „ похвалите “ си в обществената мрежа, Симеонов не подозира по какъв начин още веднъж настърви народа против себе си.

„ Леле чак в този момент разбирам, че този полуидиот Валери Симеонов е тормозил не какъв да е диджей а диджей Станчо. Какви са тия репресии бе ЧШШШШШ АЛООООУ. Патреот ли си, къв си бе Валерка? Защо не вземеш да свършиш нещо потребно вместо да се ебавап с честните хора? “, пита Любо Лъчезаров във Facebook (публикуваме част от написаното без редакторска намеса). Към текста има и благопожелание да му излезе гнойна пъпка на... - вижте в галерията.

И това не е всичко! За следващ път Симеонов бива осмиван и унизен, а очевидно това му е равнището и за следващ път се издънва. Това няма по какъв начин да не рефлектира и върху Кабинета Борисов 3, което е явен знак, че ръководството на страната е на основата на персонални покупко-продажби и правилото „ ето ти това в подмяна на… “.

„ Валери Симеонов, това ли е най-великата ти акция на живота? Е няма такава страна, е няма просто такива политици, жалко че се назоваваме Българи. “, гласи различен коментар – този на Илиана Йо.

„ Нещастници! Няма с какво друго да се занимавате ами ще се борите с шумът… Аз съм покъртен. „ Държава на закона “ fuckin bullshit! Надявам се да си добре, брат ми “, написа Йо Тотев в поддръжка на диджей Станчо и засегнат от неадекватността на Симеонов.

И не ви ли наподобява Симеонов на Борисов? Само се самоизтъква като стане нещо, че видиш ли се преборили с това и това, а в действителност всичко, което се опитат да си създадат като ПР се трансформира в посмешище. Посмешище за сметка на постоянния поданик, който е репресиран и унижават, за сметка на тези по високите етажи, които са недосегаеми в страната на мафията, а не в „ страната на закона “, както се пробват да ни залъгват.

Ето и още мнения:

Хорейшио Кейн Който се смее финален най добре се смее.

Don Eddy Kazasian Помяри, а не полиция!

Vladimir Nikolov Човек всичкото оправиха, до твоя преносим компютър опря работата, в този момент ше има да те размотават да се занимаваш с тъпия Бг ченгелар и служител. Ей затва се веселя, че съм се махнал от там. Понякога ми се постанова да се занимавам с Бг чиновника в някое наше посолство, което е нещо непоносимо. Тъпашка история!

Nikola G. Paytakoff се усеща сърдит в компанията на Stanislav Peev Peev.

Това е една ш*бана порнография!! И един непризнат тъп предприемач, който си мисли, че като е станал политик и му е разрешено да прави всичко..

Desislava Savova Ебаси боклуците смешни!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР