Общественополезен труд също е сред меркитеПравителствена програма с мерки срещу

...
Общественополезен труд също е сред меркитеПравителствена програма с мерки срещу
Коментари Харесай

ВМРО предлага: Доброволни отряди срещу циганската престъпност

Общественополезен труд също е измежду ограниченията


Правителствена стратегия с ограничения против циганизацията, гетоизацията и произлизащите от това проблеми, желаеха от Вътрешна македонска революционна организация.

От партията на Красимир Каракачанов упорстват да бъдат възобновени доброволните отряди към Министерство на вътрешните работи, да се вкара административно наказване “обществено потребен труд ” и “задържане под стража ” за превъзмогване на възприятието за безотговорност измежду маргиналните общественост.

Единна база данни за обществените помощи и въвеждане на сбит най-много на годишна база, непоколебим надзор против злоупотреби със обществени заплащания, в това число обвързване на приемането им със степента на социализация и просветеност, са част от предложенията на Вътрешна македонска революционна организация за превъзмогване на казуса с циганизацията.

Воеводите упорстват да бъде поощрявано виновното родителство за сметка на понижаване на помощите за деца от несоциализираните групи.
 От Вътрешна македонска революционна организация упорстват за единна база данни за обществените помощи на ромите и въвеждане на сбит годишен най-много за тези помощи. От Вътрешна македонска революционна организация упорстват за единна база данни за обществените помощи на ромите и въвеждане на сбит годишен най-много за тези помощи.
В средата на мандата организационния съвет на ВМРО-БНД “са безапелационни, че е извънредно време да бъдат застъпени съществени цели, за които организацията се бори от години. Сред тях изрично не са персоналните упоритости, водещи до боричкания на база его сред едни или други политически фигури в обединението “Обединени патриоти ”, написа в позицията.

Приоритетите са подредени в пет категории. Първа е циганизацията, следвана от ограничения против радикалния ислям, включващи измененията в Наказателния кодекс за криминализиране на проповядването на коренен ислям. Вътрешна македонска революционна организация упорства и за заслужен живот на възрастните хора посредством проверка на инвалидните пенсии и преизчисляване на така наречен остарели пенсии.
Четвъртата категория ограничения са ориентирани към подсилване на българското национално съзнание в България и зад граница посредством държавна стратегия за разпространяване на българския език и просвета, в това число основаване на институт “Св.св. Кирил и Методий ”. Хората на Каракачанов желаят и по-справедливо данъчно облагане имуществото на богатите – в това число “Данък разкош ”.

Волен Сидеров, водач на „ Атака ”: Направо да вкарват ограниченията


Имат всички лостове във властта

 04-4 Преди можех да върша салто от място, в този момент към този момент не мога. Ако Вътрешна македонска революционна организация могат да създадат нещо, дано да го създадат, няма да им преча.

Не запознат съм какво толкоз са се разтревожили Вътрешна македонска революционна организация. Имат си вицепремиер, който дава отговор за силовите министерства, също така той е и министър на защитата. Имат си и други министри. Защо се държат като наблюдаващи от 15-и ред? Направо да вкарват ограниченията, вместо да излизат с позиции. Имат си всички лостове в изпълнителната власт. А в България в действителност действителната власт е в държавното управление – то написа закони, то предлага промени в законите, а Народното събрание просто гласоподава.

След като Вътрешна македонска революционна организация желаят незабавни ограничения в разнообразни сфери, дано да работят. Нека да осъществят и моята концепция, която предлагам още от 2006 година – за доброволните отряди.

Добре е Вътрешна македонска революционна организация да не не помнят, че с помощта на мен са във властта.

Искрен Веселинов, зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация: ГЕРБ ни поучават – „ Разберете се “


Чакаме поддръжка от НФСБ и “Атака ”

 04_02 В обединението “Обединени патриоти ” няма естествен разговор. Очакваме да получим поддръжка от НФСБ и от “Атака ”, а в случай че не получим ще сме наясно, че не можем да разчитаме на тях.

В случай, че не получим поддръжка, ще преосмислим отношението си към сътрудниците в дребната коалиция. Възможно е, в случай че не получим поддръжка от НФСБ и “Атака ” въпреки всичко да предложим ограниченията на ГЕРБ. По някои от тях сме подготвени и със законодателни оферти. Готови сме с съответни текстове за административното наказване насилствен общественополезен труд, имаме импортиран закон за българския език, както и за криминализиране проповядването на коренен ислям. Част от плановете са минали на първо четене, само че от този момент няма придвижване по тях. Когато нямаме поддръжката на нашите сътрудници в “Обединени патриоти ”, ГЕРБ са в комфортната позиция да ни споделят: “Разберете се ”.

Валери Симеонов, Лидер на НФСБ: В тези цели няма нищо ново


Нека Вътрешна македонска революционна организация кажат какво са създали

 04-3 Приоритетите, които Вътрешна македонска революционна организация е извадило в средата на управническия мандат, са главен пункт още в предизборната стратегия на Национален фронт за избавление на България (НФСБ). Те се съдържат и в програмата на обединението “Обединени патриоти ”. Подкрепата на сходни цели не води до нищо значително. Стига към този момент с това “ще ”. Нека Вътрешна македонска революционна организация да кажат какво съответно направиха за постигането на тези цели, които в този момент още веднъж вадят. Нека посочат какви съответни опити са създали да ги прокарат и да реализират съответни резултати.

Не виждам смисъл да обсъждаме в обединението “Обединени патриоти ” сходни цели, защото те не са нови. По-важно беше да създадем старания за реализирането им.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР