Обществено обсъждане върху обществено обсъждане. Ще го направим неформално, заради

...
Обществено обсъждане върху обществено обсъждане. Ще го направим неформално, заради
Коментари Харесай

Райчев: Глас народен - глас Божи, ако хората не искат - ще спрем пробива на Водната палата

Обществено разискване върху публично разискване. Ще го създадем неофициално, поради хората.
Прочетете още
Кръговото придвижване на Водната палата ще бъде отворено във всички направления в понеделник. Това съобщи зам.-кметът по строителство Пламен Райчев през днешния ден, като посочи, че грижа за това има сътрудника му Тодор Чонов. 

" Г-н Чонов пое ангажимент в понеделник да бъде възобновено придвижване. В самия обект няма кой знае какво СМР /б.а. строително-монтажни дейности/, асфалтовите настилки са здрави. Ще ограничим придвижването на пешеходци там, където е работено, ще се махнат огражденията и ще бъде въведена нова организация на придвижването и ще си има всички вероятни завои ", съобщи Райчев. 

Райчев напомни, че до няколко седмици ще има публично разискване, този път на самия план за пробива на Водната палата. 

" Може би към две седмици време ще ни би трябвало да се подготвим. То ще бъде проведено в най-кратки периоди, може би преди 45-тия ден, както е решението на Общинския съвет ", уточни Чонов. 

По думите на зам.-кметът след публичното разискване, ще бъде почетено публичното мнение - ще се осъществя ли плана на кръговото, или не. 

" След публичното разискване: Глас национален – глас Божи. Ако кажат хората планът да бъде на цяло спрян, ще го спрем. След публичното разискване, планът ще влезе в общинския съвет и ще се гласоподава. Както Общинският съвет е решил този план да стартира, по този начин и може да гласоподава да бъде спрян ", уточни още Райчев. 

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че в случай че бъде спрян плана за Водната палата, може парите да бъдат пренасочени по други инфраструктурни обекти в града. Вижте повече тук:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР