Обществените медии в България са недофинансирани - такава тревога изрази

...
Обществените медии в България са недофинансирани - такава тревога изрази
Коментари Харесай

Обществените медии в България са недофинансирани, смята медиен експерт

Обществените медии в България са недофинансирани - такава паника изрази генералният шеф на Европейския съюз за радио и телевизия (ЕСРТ) Ноел Къран. " За мен публичните медии би трябвало да се финансират уместно, с цел да се даде на европейската публика опция, по тази причина съм обезпокоен за финансирането в България и какво би се случило, в случай че се допусне публичните медии да изчезнат ", сподели той, представен от БНР.

Ноел Къран участва на срещата на публичните медии от Югоизточна Европа, свикана през седмицата по самодейност на Българското национално радио. Така БНР даде своя принос към главната тематика на европредседателството на България - европейската вероятност на Западните Балкани, оповестяват от публичното радио.

По думите на Къран " радиото остава медията с най-високо доверие в Европа ". " Хората имат вяра на радиото, тъй че за мен несъмнено радиото има бъдеще, само че би трябвало да намираме нови способи да доближаваме изключително до младата аудитория. Нека да запазим качеството, с цел да могат хората все по този начин да му имат доверие. Радиото има бъдеще ", добави той.

Снимка: БНР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР