Общественикът Николай Колев – Босия, който гладуваше 80 дни с

...
Общественикът Николай Колев – Босия, който гладуваше 80 дни с
Коментари Харесай

Босия: Край на гладната стачка, но борбата продължава

Общественикът Николай Колев – Босия, който гладуваше 80 дни с искане за оставка на Ивайло Московски, съобщи пред БНР, че приключва гладната си стачка, само че акцентира, че „ битката продължава “.

„ Трябва да се почисти министерството и „ Автомобилна администрация “ от проведената незаконна група.

Това незаконно Народно заседание с 3% рейтинг също би трябвало да бъде разтурено “,

безапелационен е Босия.

„ Чувствам се обикновено, както и през вчерашния ден. Не позволявам докторите до мен. Разполагам с няколко средства (за битката си бел.ред.), които са възможни от закона и които авансово съм обмислил. След разбор ще ви кажа, само че първо – „ Автомобилна администрация “.

Относно случая край Своге, той разяснява: „ Това се очакваше!

Аз от дълго време чаках да стане сходен тежък случай.

Въпросът се състои в друго – не да се трансферира виновност, а това нещо, което стана, корекция, техническа инспекция, на Фотошоп нещо, в този момент стана с оставката на Московски, трябваше да стане доста от дълго време, с цел да не се стига до тези митинги, тъй като сега и извън и от вътрешната страна натискът се ускорява и единствено не доста интелигентни властници могат да позволен това нещо “.

Босия и негови поддържници се оковаха пред Народно събрание

Омбудсманът в поддръжка на Босия: Има предложение към Борисов

Николай Ганчев Колев, прочут като Николай Колев – Босия, е български отстъпник, стихотворец и журналист; основател на първия самостоятелен профсъюз в България, ръководител на Независимото сдружение за отбрана правата на индивида - от юни 1990 година до юли 1992 година

Босия разгласи гладна стачка на 13 юни ,

откакто популяризира декларация против възобновяване на корупционната скица за продажба на шофьорски книжки от чиновниците на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ към Министерството на превоза. Колев упорства и за незабавната оставка на транспортния министър Ивайло Московски и разформироване на сегашния парламент.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР