Обществената телевизия ще предава на живо празника от 10 точки

...
Обществената телевизия ще предава на живо празника от 10 точки
Коментари Харесай

БНТ по традиция отбелязва 6 май със специалното предаване Денят на храбростта

Обществената телевизия ще предава онлайн празника от 10 точки в страната и чужбина.

Бъдете с празничния блок „ Денят на храбростта “ на 6 май от 7:45 часа по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия Свят!

В Деня на българската войска (6 май) феновете са поканени да се причислят към формалните тържества с празничния блок на БНТ1 „ Денят на храбростта “. Специалното предаване ще стартира в 7:45 часа и ще продължи до обедната емисия „ По света и у нас “ в 12:00 часа. Негови водещи тази година са Христина Христова-Любомирова и Спас Кьосев.

Обществената медия ще построи изнесени студиа в София - при паметника на Незнайния боец и на площад „ Княз Александър I “. Това ще даде опция на феновете да проследят всички детайлности от Водосвета на бойните флагове и Тържествения церемониал по случай Празника на Българската войска.

Българска национална телевизия ще демонстрира онлайн фрагменти от борда на военния хеликоптер, който ще развее българското знаме в небето над площада. В предаването ще бъде показан неповторим репортерски роман на журналиста Николай Минков, който живя 5 дни в палатка, дружно с български бойци по време на обучение. Репортерът Тихомир Игнатов ще опише историите на музикантите от всички военни оркестри в България.

Репортерите на Българска национална телевизия ще предават от всички точки в страната и чужбина, където българските военни ще означават празника. Телевизионният екип на Българска национална телевизия ще покаже и по какъв начин военнослужещи и техните фамилии следят парада от своите домове. Зрителите на публичната телевизия ще видят и прекосяването на военната рота от специфичните елементи на Република Македония, която за първи път ще вземат участие в българските тържества за 6 май.

Успоредно с телевизионното лъчение на „ Денят на храбростта “, във Facebook страницата на Българска национална телевизия, публичната медия ще покаже любопитни гледни точки от тържествата „ зад кадър “ и елементи от телевизионната реализация на над 4-часовото предаване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР