Обществената реакция на първото представяне на цвета на крал Чарлз

...
Обществената реакция на първото представяне на цвета на крал Чарлз
Коментари Харесай

Какво облече Кейт Мидълтън за събитието Trooping the Color

Обществената реакция на първото показване на цвета на крал Чарлз III като монарх беше извънредно позитивна, като мнозина похвалиха церемонията за нейната помпозност и зрелищност. Това е значима традиция в английската монархия и присъединяване на крал Чарлз III в парада се преглежда като значим миг от неговото ръководство. Церемонията Trooping the Color отбелязва формалния рожден ден на монарха и е знак на единството и силата на английската нация.

Присъствието на Катрин, принцесата на Уелс, на събитието беше предстоящо с неспокойствие, защото тя беше оповестена за най-популярния член на английското кралско семейство в скорошно изследване. Появата й на събитието акцентира възходящата й роля в кралското семейство и възходящата й известност измежду обществото. Както при всяко кралско събитие, стилните избори бяха деликатно следени и оценени.

Кейт носеше зелена рокля на Andrew Gn, фешън дизайнер от Сингапур, и зашеметяваща шапка, проектирана от Philip Treacy, прочут модист, който е създател на шапки за доста членове на кралското семейство. Шапката беше с типичен дизайн, с необятна външна страна и елементарна, само че елегантна форма. Шапката беше идеалното допълнение към роклята на Кейт, добавяйки нотка изисканост към цялостната визия. Изборът на облекло се преглежда като знак за резистентност и запазване на околната среда, защото и шапката, и роклята са направени от екологични материали.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ADELSWELT (@adelswelt)

Модните решения на уелската принцеса постоянно са възхвалявани заради тяхната грациозност и изисканост. Нейното въздействие върху стиловите трендове е неоспоримо, защото доста хора търсят в нея фешън ентусиазъм, а изборът й да поддържа устойчиви фешън практики може да окаже доста въздействие върху промишлеността, защото нейното въздействие може да насърчи други да последват образеца й. Комбинацията от нейния фешън нюх и нейната отдаденост към насърчаването на устойчивостта я прави мощна мощ в света на модата.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР