Обществената поръчка за строителството на Ларгото“ е опорочена. До този

...
Обществената поръчка за строителството на Ларгото“ е опорочена. До този
Коментари Харесай

Фрогнюз посочи скандални изводи на АДФИ за „Ларгото“: 2 млн. лв. отиват за непредвидени разходи

Обществената поръчка за строителството на „ Ларгото “ е опорочена. До този извод доближават инспекторите от АДФИ, които в края на 2016 година в детайли се срещат с процедурата и самия строеж на плана „ Антична Сердика “.
Това установи Фрог нюз, като се базира на отчета на организацията. Нещо повече-проверяващите се натъкват и на различен забавен факт. В рамките на поръчката се подписва и втори контракт за на стойност 2 271 464,86 лева с Данък добавена стойност.
 Заркова: Жив да ожалим Банов за далаверата с Ларгото, най-скъпият ни артефакт се троши като юфка Заркова: Жив да ожалим Банов за далаверата с Ларгото, най-скъпият ни артефакт се троши като юфка
" Жив го ожалих културния ни министър, като го слушах по БиТиВи. `Един разсъдък " го бил потопил в корупцията, да му се не види! Тоя година..
Тези пари са дадени посредством процедура „ Договаряне без съобщение “ от страна на министерство на културата поради така наречен „ непредвидени разноски “ за строително-монтажни работи, каквото и да значи това.
От за проблемите при градежа на „ Ларгото “ още при започване на 2017 година откакто АДФИ завършва инспекцията и предава отчета на държавното обвиняване. От там лъсват и скандалните схеми за строителството.
С конкретиката по публичната поръчка можете да се запознаете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР