Обществена поръчка за закупуването на космически кораб е пуснала община

...
Обществена поръчка за закупуването на космически кораб е пуснала община
Коментари Харесай

Община пусна обществена поръчка за... космически кораб

Обществена поръчка за закупуването на галактически транспортен съд е пуснала община Сухиндол в новия електронен портал, в който ще бъдат оповестени всички разгласи за обществени надпревари. Официалната публикация гласи, че общината има потребност от „ доставка на един брой използван галактически транспортен съд “.

Прогнозната стойност е 100 000 лева, а мястото за осъществяване – „ космодрумът на община Сухиндол “, написа "Борба ". Две предложения са подадени в границите на избрания законов период.

„ Обявата е изцяло действителна, както и двете предложения, които получихме. Те са от действителни компании, които са подготвили документите си изцяло съществено и както би трябвало да бъдат готови при кандидатстване. Е, взехме решение с сътрудниците да ни бъде по-забавно, до момента в който тестваме платформата, по тази причина и пуснахме обявите такива. Но пътят, който в този момент ще извървим, е изцяло сериозен “, разяснява кметът на Сухиндол Пламен Чернев.

И добавя, че изцяло съществено ще бъдат гледани двете предложения, преди неговата община да реши кой тъкмо галактически транспортен съд ще закупи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР