Обществена поръчка за Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в МВР (реинженеринг

...
Обществена поръчка за Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в МВР (реинженеринг
Коментари Харесай

МВР си търси реформатор, ще му даде над 1 млн. лв.

Обществена поръчка за " Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в Министерство на вътрешните работи (реинженеринг на процесите) " е разкрило Министерството на вътрешните работи, съобщи Българска телеграфна агенция, като цитира съобщение на уеб страницата на Агенцията за публични поръчки.

Поръчката има четири съществени действия. Първата е за планиране на нова конструкция на Министерство на вътрешните работи за повишение на успеваемостта на ведомството. Втората е да се изготви Единната методология за реинженеринг на процесите в министерството и Наръчник за нейното използване.

Освен тях би трябвало да се проведат образования, основани на резултатите от осъществения реинженеринг.

Цената на поръчката е 1 150 000 лева без Данък добавена стойност. Поръчката е публиката с решение от 10 август на шефа на дирекция " Обществени поръчки " в Министерство на вътрешните работи Георги Балабанов. Крайният период за подаване на офертите е 14 септември.
Полицаите у нас се оплакват: Кубинките ни са неуместни, пропущат вода През зимата 60 на 100 от чиновниците на реда споделят, че краката им измръзват, а още по-голяма част заявят, че още в първата година обувките се късат
През последните месеци бяха завършени два разбора на системата на Министерство на вътрешните работи от вътрешни и външни специалисти, напомня Българска телеграфна агенция.

Министерството обичайно разполага с най-големия запас в страната - над милиард лв. единствено за 2018 година Въпреки това негови чиновници стачкуват поради ниско възнаграждение и неприятни условия на труд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР