Обществена поръчка за доставка и монтаж на обзавеждане и оборудване

...
Обществена поръчка за доставка и монтаж на обзавеждане и оборудване
Коментари Харесай

С над 92 000 лева създават и оборудват новото общинско предприятие в Асеновград

Обществена поръчка за доставка и монтаж на обзавеждане и съоръжение на новоизграждащото се общинско дружество разгласи Община Асеновград. Финансовата стойност, посочена в обявлението, е в размер на повече от 92 000 лв. без Данък добавена стойност. Създаването на предприятието е част и се финансира напълно от план „ Насърчаване на общественото включване на уязвими групи посредством обезпечаване на претовареност в областта на строителството и поддържане на общинските обекти в община Асеновград”.
Общата финансова рамка е в размер на над 174 000 лв. и се извършва по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020. Новото дружество ще обезпечи работа на безработни и на хора в неравностойно състояние. Целта му е да се правят дребни поправки на територията на общината, както и да се поддържат общинските парцели, здания, пътища и тротоари, детски и спортни площадки, зелени площи. Едновременно с това, концепцията е да се улесни достъпът до претовареност на асеновградчаните, които дълго време са на трудовата борса, и на жителите на възраст над 54 година
На работа в новооткриващото се звено ще бъдат наемани хора без професионална подготовка и учебен ценз. Обществената поръчка за обезпечаване и ремонт е обособена в две позиции. По втората ще бъдат доставени и инсталирани съоръжение и обзавеждане за канцелариите на новото общинско дружество – столове, бюра, конвектор за отопление, секция и стелаж за документи, заседателна маса и други.
Още 90 000 лв. без Данък добавена стойност са декларирани по първата позиция на поръчката, като с тях ще бъде обезпечено обзавеждане на офиси в постройката на Общинската администрация в Асеновград. Сред мебелите, които ще бъдат доставени на Общината, са бюра, контейнери с чекмеджета и шкафове, стелажи, ниска маса и диван, управителен, посетителски и работен столове, незапалим сейф и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР