Обществена консултация с граждани и фирми организира Община Враца. Тя

...
Обществена консултация с граждани и фирми организира Община Враца. Тя
Коментари Харесай

Понижават такси за събиране и горене на отпадъци

Обществена консултация с жители и компании провежда Община Враца. Тя е по отношение на приемане на план на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги и права на територията на община Враца, написа " Кмета ".

``
реклама

С нея се планува намаление на цените на таксите за депониране, превозване и термично оползотворяване на неопасните индустриалните боклуци на територията на община Враца.

Обществената консултация ще се организира на 12 март от 17 ч. в конферентната зала на общинския съвет.

На съображение член 26, алинея 3 от Закона за нормативните актове на интернет страницата на Община Враца е оповестен планът, съпроводен с претекстове за неговото приемане. Предложения и мнения могат да бъдат направени и на e-mail: [email protected] или подавани в писмен тип в Центъра за административно обслужване на Община Враца, прецизираха от кметския екип във Враца.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР