Обществен дарителски фонд за Варна с подкрепата на Global Fund

...
Обществен дарителски фонд за Варна с подкрепата на Global Fund
Коментари Харесай

Фотоконкурс Истории за миграцията с щастлив край

Обществен дарителски фонд за Варна с поддръжката на Global Fund for Community Foundations афишира началото на фотоконкурс „ Истории за миграцията с благополучен край “.
В състезанието могат да вземат участие, както фенове по този начин и професионални фотографи без ограничаване за възрастта. Конкурсът е отворен за създатели от България, в това число мигранти, които сега живеят в България.

Необходимо е фотографиите да демонстрират истории за сполучлива интеграция на мигранти в България през погледа на автора; нещата които ни обедняват, които демонстрират положителното, мостовете сред другите култури, истории, които вълнуват. Конкурсът има за цел да насърчи междукултурния разговор и да се пребори със стандартите, които постоянно пораждат ксенофобия и отменяне на мигрантите.

Конкурсът „ Истории за миграцията с благополучен край “ ще отличи три фотографии благодарение на умело жури. Наградите са: 1-во място - 300 лв., 2-ро място - 200 лв., 3-то място - 100 лв.. Срокът за присъединяване е 15 август 2018.

Жури на състезанието са Емил Жупов, Красимир Делчев и Реджеб Шабанов

Наградените фотографии и всички номинирани от журито ще бъдат подредени в галерия.

След привършване на изложбата, всички създатели на показаните фотографии ще имат опция да аплайват със собствен къс план за образование по фотографски умения на деца на мигранти от Варна на тематика: „ България през моя взор “. Проектът класиран преди всичко ще получи финансова поддръжка от Обществен дарителски фонд за Варна с цел да се осъществя до края на 2018 година

Медийни сътрудници на фотоконкурса са Българска национална телевизия 2, Lun art и Днес+.

Очакваме Вашите фотографии на имейл: [email protected]
Повече за регламента на състезанието можете да намерите тук: www.odfv.org
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР