Обществата по света са разделени и процентът на тези, които

...
Обществата по света са разделени и процентът на тези, които
Коментари Харесай

Борисов с нова информация за заповедта за носене на маски на открито!

Обществата по света са разграничени и процентът на тези, които не имат вяра, че има COVID-19, се усилва. В същото време бройките на инфектираните вървят нагоре в цяла Европа.

Затова без значение, че са в отбрана на здравето на хората, всички ограничения биват подлагани на подозрение, заяви министър председателят Бойко Борисов по време на онлайн съвещанието на Министерския съвет.

От на следващия ден ще влезе в действие заповед на Министерството на здравеопазването за наложително носене на маски навън. Настоявам в нея да бъде разказан всеки един подробност!

Точно и ясно би трябвало да се изясни на хората, че когато човек върви самичък по улицата, кара колелото, разхожда се в парка или е на открити места, където няма скупчване, не е належащо да носи маска. Ако желае – може да го стори, само че по негово предпочитание.

Болниците са претрупани сега, пациентите с COVID-19 са от ден на ден, заразява се медицински личен състав. Трябва да мислим и за лекарите, които са на първа линия.

Европа вкара наложителни маски, в действие са изключителни положения, затвориха учебни заведения, заведения за хранене, обекти. Ние желаеме въз основата на убеждението и със прецизен надзор да запазим живота на медицинския личен състав, на всички чиновници на първа линия в борбата с COVID-19 и на всички български жители!

Затова през днешния ден обезпечихме доставките на лекарствения артикул ремдeсивир, с което осигуряваме лекуването на пациентите ни с COVID-19 до края на март 2021 година

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР