Общата численост на служителите в структурата на общинската администрация в

...
Общата численост на служителите в структурата на общинската администрация в
Коментари Харесай

Общински съвет - Асеновград одобри новата структура на администрацията

Общата бройка на чиновниците в структурата на общинската администрация в община Асеновград се резервира, както до момента - 162,5. Броят на заместник-кметовете се резервира на четирима. Нововъведение е звено по " Връзки с обществеността и протокол ". Част от дирекциите се сливат в една обща, а 2 от тях отпадат от структурата. Със същото име и функционалност остава звено " Вътрешен одит ".
Нова е дирекцията " Административно и осведомително обслужване ". Тя слива в едно досегашните " Правно нормиране ", дейностите по публичните поръчки, като включва и звено " Обслужване на Общински съвет - Община Асеновград ". Дирекция " Управление на финансите " съвместява, както до момента, дейностите по бюджет, счетоводство и локални доходи. Дирекция " Инвестиционна политика и устройство на територията " пък ще замести досегашните " Управление на общински активи и превоз " и " Строителство, благоустройство, строителен надзор и екология ". Дирекция " Хуманитарни действия " се преименува в " Хуманитарни действия, планове и съдействие ", като към нея се причислява и секретаря на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни към община Асеновград.
По време на първото за годината постоянно съвещание на Общинския съвет в града от опозицията показаха, че схемата на структурата им е показана по неразбираем и замайващ метод - " със стрелкички и чертички " и не са завършени и конкретизирани в конкретика съответните области, в които ще работят заместник-кметовете. От трибуната на Общинския съвет в Асеновград кметът лекар Христо Грудев увери, че на съответните позиция ще бъдат сложени експерти, които ще дават способени отговори на всеки, отправил питане.
Новата конструкция влиза в действие от 01.03.20 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР