Обща снимка от лятната си почивка публикуваха в социалните мрежи

...
Обща снимка от лятната си почивка публикуваха в социалните мрежи
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова и Ренета Камберова на заслужена почивка след карантината

Обща фотография от лятната си отмора разгласиха в обществените мрежи Мисис България Роксана Кирилова и златното момиче Ренета Камберова.Двете хубавици отмарят на настоящия и обичан на доста звезди - Achinos beach kritikos restaurant в Гърция, където впечатляват плажуващите с гореща визия и съвършена форма.

Ренета и Роксана са се отдали на подобаващ релакс след дългия интервал на карантина в целия свят. По време на обществена изолираност и финансова рецесия, Мисис България Роксана Кирилова не спря да работи в интерес на хората в потребност и да оказва помощ с нови благотворителни дела на деца в потребност и дами, жертви на принуждение.Ренета Камберова и Роксана Кирилова са сполучливи дами в сферите, в която се развиват. Освен другарството ги сплотява и общата идея - да оказват помощ на деца.

Ренета Камберова, има 81 медала с ансамбъла по художествена гимнастика, европейска и двукратна международна шампионка, бронзова медалистка от Олимпийските игри в Рио-2016. След като се отхвърли от дейна спортна активност, Камберова е ръководител на сдружението "Пазарджик спортува ". В момента тя е лицето на спорта в Пазарджик, провежда спортни събития за разпространение и обосноваване на деца, младежи и възрастни да спортуват.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР