Общ работник беше осъден от Районен съд - Варна за

...
Общ работник беше осъден от Районен съд - Варна за
Коментари Харесай

Чрез охранителни камери разпознаха крадлив общ работник, ето как го наказаха

Общ служащ беше наказан от Районен съд - Варна за осъществена кражба от хотела, към който работел.

20-годишният С. С. беше наказан на " пробация " за период от 10 месеца, при двете наложителни ограничения - срещи с пробационен чиновник и регистрация по сегашен адрес с честота 2 пъти седмично. За същия период той следва да бъде включен и в стратегия за публично влияние. Наказанието бе наложено по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение.

Самата кражба е осъществена на 14 януари тази година от хотел в курорт " Златни пясъци ". От известно време преди този момент младежът бил зает като общ служащ на градеж към два от обектите в комплекса. На посочената дата, през обедната си отмора, подсъдимият забелязал незаключен сутеренен длъжностен офис, където бил оставен портативен компютър. Той отишъл до градежа да вземе персоналната си чанта за преносим компютър, след което се върнал и скрил в нея непознатия компютър, дружно със зарядното и оптична мишка. По-късно същия ден подсъдимият занесъл откраднатия компютър на собствен прочут за преинсталиране на стратегиите. Инкриминираният преносим компютър е оценен на стойност към 900 лв.. 
Впоследствие, по записите от охранителните камери бил разпознат причинителя, като след намесата на полицията, откраднатият длъжностен компютър бил върнат на притежателя му.

Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР