Обширно изследване на фирмата за презервативи “Дюрекс” установи, че лондончани

...
Обширно изследване на фирмата за презервативи “Дюрекс” установи, че лондончани
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Кои Се Радват Прекалено Много На Оргазми

Обширно проучване на компанията за презервативи “Дюрекс” откри, че лондончани доближават по-често до оргазъм, в съпоставяне със междинната норма за страната, написа в. “Метро”, представен от Българска телеграфна агенция.

Според събраните данни 71 % от жителите на Лондон получават висшата приятност най-малко един път седмично. В същото време средностатистическият % за жителите на Англия е 62 на 100.

Констатирани били много огромни разлики сред мъжете и дамите в народен мащаб. При мачовците били следени 3,5 оргазма седмично, до момента в който при дамите 2,1.

Петдесет и осем % от женените двойки достигали до оргазъм най-малко един път седмично, до момента в който при незадомените процентът се оказал 57 на 100. Най-удовлетворяващ секс имали двойките, живеещи на фамилни начала, като в 88 на 100 от случаите достигали до оргазъм най-малко един път седмично.

Но не всичко било цветя и рози в Лондон. В столицата се разигравали най-вече симулирани дамски оргазми 17 на 100 от лондончанките доверили, че преиграват насладата най-малко един път седмично при междинна норма за страната от 10 %.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР