Обширен репортаж и анализ на това какво се случва това

...
Обширен репортаж и анализ на това какво се случва това
Коментари Харесай

Брошура на Слънчака съветва туристите как да се напиват и да правят секс на плажа

Обширен репортаж и разбор на това какво се случва това лято по морето в България и по-специално в Слънчев бряг, разгласява съветски уебсайт. Според обявата никой там няма интерес да се спре безпаметното напиване на чужденците и безкрайните оргии. Напротив – локалните даже натъртват на това, доразвивайки бизнеса си.

Сайтът riafan.ru цитира извънредно любопитна листовка, раздавана от осведомителния център Info point. Хартиената брошура е в два езика – съветски и британски. Под номер 1 там се предлага Ваr crawl – пълзене по питейните заведения. Офертата включва обиколка из разнообразни заведения от 8 часа вечерта до 6 сутринта. Разбира се, на всяко място се предлага друг коктейл и всичко това е включено в цената на развлеченията.



„ Разбираемо е какъв ще бъде човек след пет такива разнообразни алкохолни коктейла, даже и да не си купува други. Може би по тази причина и в брошурата успокояват туристите: „ Всичко, което се случва в Слънчев бряг, си остава в Слънчев бряг”.”

В „ туристическия справочник” има и различен любопитен съвет към туристите: „ Да се намирате в Слънчев бряг и да не вършиме секс на плажа – това е като да отидете в Рим и да не видите папата.”

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР