Обсъждайки усилията на правителството за подобряване на усвояването на ваксините

...
Обсъждайки усилията на правителството за подобряване на усвояването на ваксините
Коментари Харесай

Баденок казва, че е била обвинена, че е част от конспирация за „избиване“ на Covid-19

Обсъждайки напъните на държавното управление за възстановяване на усвояването на имунизациите по време на пандемията, тя сподели, че някои хора считат, че рекламните акции са част от злокобна „ загадка интрига.

Г-жа Баденок сподели: „ Имаше боязън, че доста от известията за непропорционално влияние в действителност са били скришен скрит план за заплашване на етническите малцинства да одобряват ваксини, което беше метод държавното управление да унищожи популацията.

„ Така че даже нещата, които правехме, с цел да идентифицираме риска, бяха манипулирани в теории на конспирацията, с цел да възпрат хората от това, което би им помогнало да понижат този риск, и това беше нещо, за което бях изключително угрижен. ”

На въпроса на Дермът Кийтинг, консултант по следствието, за най-важните поучения, извлечени от пандемията, госпожа Баденок сподели, че държавното управление занапред ще „ се оправя ” с дезинформацията.

Тя добави: „ Казвам това, даже като народен представител от изборния регион, броят на хората, които идват при мен на улицата и ми к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР