Обсъждането на законопроекта за хората с увреждания, внесен от Министерския

...
Обсъждането на законопроекта за хората с увреждания, внесен от Министерския
Коментари Харесай

Депутатите гласуват законопроекта за хората с увреждания тази седмица

Обсъждането на законопроекта за хората с увреждания, импортиран от Министерския съвет на 18 октомври, ще бъде включено за първо гласоподаване в седмичната стратегия на Народното събрание, осведомиха от пресцентъра на Народното събрание.

Проектът е разпределен от ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева за разглеждане от Комисията по труда, обществената и демографската политика, от Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление, Комисията по опазването на здравето, от Комисията по икономическа политика и туризъм, от Комисията по бюджет и финанси и от Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите.

Комисиите ще прегледат на първо четене законопроекта, който ще бъде включен като точка първа на съвещанието на Народното събрание на 26 октомври.

Тази седмица ще бъдат разисквани на първо четене и двата законопроекта за персоналната помощ, импортирани от народни представители от парламентарната група на " Воля " и от групата на " Българска социалистическа партия за България ". Предвижда се те да бъдат точка втора на петъчното пленарно съвещание.

С предпочитаното разискване на законопроектите за хората с увреждания и за персоналната помощ Народното събрание ще извърши поетия ангажимент да ги прегледа във допустимо най-кратък период, означават още от Народното събрание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР