Обсъждането на законопроекта за хората с увреждания, внесен от Министерския

...
Обсъждането на законопроекта за хората с увреждания, внесен от Министерския
Коментари Харесай

Включват за първо гласуване в седмичната програма на НС законопроекта за хората с увреждания

Обсъждането на законопроекта за хората с увреждания, импортиран от Министерския съвет на 18 октомври 2018 година, ще бъде включено за първо гласоподаване в седмичната стратегия на Народното събрание.

След постъпването на плана в Народното събрание ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева го разпредели за разглеждане от Комисията по труда, обществената и демографската политика, от Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление, Комисията по опазването на здравето, от Комисията по икономическа политика и туризъм, от Комисията по бюджет и финанси и от Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите. Тази седмица комисиите ще прегледат на първо четене законопроекта, който ще бъде включен като точка първа на съвещанието на Народното събрание на 26 октомври 2018 година

Тази седмица ще бъдат разисквани на първо четене и двата законопроекта за персоналната помощ, импортирани от народни представители от ПГ на Политическа партия ВОЛЯ и от ПГ „ Българска социалистическа партия за България “. Предвижда се те да бъдат точка втора на петъчното пленарно съвещание.

С предпочитаното разискване на законопроектите за хората с увреждания и за персоналната помощ Народното събрание ще извърши поетия ангажимент да ги прегледа във допустимо най-кратък период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР