Обсъждането на измененията в Закона за планиране и строителство в

...
Обсъждането на измененията в Закона за планиране и строителство в
Коментари Харесай

Скандал с обвинения за нападение в сръбския парламент

Обсъждането на промените в Закона за обмисляне и строителство в сръбския парламент  днес, 29 януари, мина във физически конфликт сред депутатите от Сръбската радикална партия (СРП) на Воислав Шешел и министърката на строителството и превоза Зорана Михайлович от ръководещата Съръбска прогресивна партия (СПП), съобщи БГНЕС.
Близо 3 часа радикалите упрекваха министърката, че е разузнавач и изменник, че работи против ползите на страната и е извънредно време сръбският президент Александър Вучич да я в профил от държавното управление. Отговорът ѝ беше, че това е голословна радикална неистина, изписана на афиш, вдигнат от министерско място в Народното събрание. След коментара ѝ, радикалите скъсаха плаката.
" Не мога да повторя това, което споделиха радикалите, само че по-късно трима депутати от СРП, Виерица Радета, Филип Стоянович и Ружица Николич, се приближиха към мен и ме нападнаха. Това е недопустимо. Как се назовава това? Извинете, какво друго би трябвало да ни се случи, с цел да кажем, че е имало принуждение в Народното събрание? ", попита Михайлович, като сподели, че ще продължи да се бори с насилието от всевъзможен тип, както до момента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР