Обсъдихме глобалния пакт за миграцията на ООН. Да не се

...
Обсъдихме глобалния пакт за миграцията на ООН. Да не се
Коментари Харесай

Цветанов: България няма да се присъединява към пакта за миграция на ООН

Обсъдихме световния пакт за миграцията на Организация на обединените нации. Да не се причисляваме към този пакт, това е решението на държавното управление. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след съдружен съвет в Министерски съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На днешния съдружен съвет имахме опцията да приказваме за всичко протичащо се в страната и за много от тенденциозните подходи, които някои осъществят, с цел да дестабилизират страната, акцентира Цветанов. Според него е имало опити за провокация на вчерашните митинги в страната.

„ Имаше доста фамилии, които се прибират с децата си и бяха блокирани в продължение на няколко часа. С информираността на българските жители и това, което вършим като политики, всеки може да избере дали да имаме политическа рецесия и безпорядък, или да имаме непоклатимост ”, добави още Цветанов.

От своя страна финансовият министър Владислав Горанов разяснява митингите от миналите дни и съобщи, че цена от 1000 лв. за гражданска отговорност е нечиста сделка.

За наложителната застраховка Владислав Горанов уточни, че не престават диалозите дали и какви предели да се сложат на неимуществените искания.

Финансовият министър сподели, че прогнозите са цените на суровия нефт да се стабилизират и дори леко да паднат. „ Не е изключена среща с петролната и газовата асоциация, с цел да се разиска веригата на доставки, да се реши и да се потвърди на българските жители, че това са нивата, които могат да се ползват в пазарна стопанска система ”, съобщи той.

Представителят на „ Обединени патриоти ” Ангел Джамбазки акцентира, че сегашната обстановка „ отваря вратата за застрахователни измами в съществени размери ”, като „ най-малко 40 роми са получили стрес и нерешителност ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР