Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Окръжната прокуратура

...
Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Окръжната прокуратура
Коментари Харесай

Драма в покрайнините на Шумен: Арестуваха Нелгин за опит да убие бившата си съпруга Нурсел

Образувано е досъдебно произвеждане, което се следи от Окръжната прокуратура в Шумен, откакто през днешния ден, 22 май, след 5 часа сутринта 30-годишният Нелгин направил опит да убие някогашната си брачна половинка. Това събощиха от Апелативната прокуратура във Варна.

``
реклама

Инцидентът  станал в покрайнините на Шумен. Изяснява се типът на оръжието, с което е бил осъществен опитът за ликвидиране на 26-годишната Нурсел. 30-годишният Нелгин е избягал от местопроизшествието. Бившата му брачна половинка е в болничното заведение, откакто по време на стрелбата против нея в главата й са попаднали две сачми. Няма заплаха за живота й.

Жената била в автомобила на собствен сътрудник, с който работели в цех „ Алкомет “ в Шумен. Те постоянно пътували за работа дружно, защото живеели наоколо и били фамилни другари. 30-годишният Нелгин почнал да ги преследва и принудил сътрудника на някогашната си жена да спре. Извадил оръжие и стрелял по нея. След това направил противоположен завой, създал още един изстрел и избягал от местопроизшествието. Открит бил от полицията в Разград, където е арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. 

След довеждането му в Шумен Окръжната прокуратура ще го притегли като обвинен за закононарушение по член 116, ал.1, т. 6а, по отношение на член 115, по отношение на член 18 от Наказателен кодекс. Опитът за ликвидиране е осъществен в изискванията на домашно принуждение и в изпитателния период на предишно наказание.

Нелгин преследвал постоянно някогашната си брачна половинка. Ден преди случая тя подала втора тъжба за домашно принуждение против него. Продължават дейностите по следствието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР