Образуването на камък в бъбреците би било един от лимоните“

...
Образуването на камък в бъбреците би било един от лимоните“
Коментари Харесай

Какво причинява камъните в бъбреците и как да се предпазим

Образуването на камък в бъбреците би било един от „ лимоните “ на живота, само че знаете ли, че в случай че пиете лимонен сок, съгласно специалистите, вие ги предпазвате?

Пиенето на лимонада е един от петте метода, по които можете да се предпазите от образуването на камъни в бъбреците, споделят лекарите. Освен това можете да пиете доста течности и да намалите приема на сол, диетичен калций и протеини.
 Имате проблеми с бъбреците? Това е най-лесният метод да си помогнете Имате проблеми с бъбреците? Това е най-лесният метод да си помогнете
Бъбреците имат доста значима функционалност в тялото ни. Те контролират количеството на водата и ни оказват помощ за изчистване на отрови и отпадъчни п...

Лимоните имат най-високата централизация на цитрат – натурален инхибитор на образуването на камъни в бъбреците – от всички цитрусови плодове. В неотдавнашно изследване терапия с лимонада е посочила, че скоростта на формиране на камъни се понижава от 1,00 на 0,13 камъка на пациент.

Други плодови сокове имат по-малко цитрат и постоянно са допълнени с калций и съдържат оксалат, един от главните съставни елементи на камъните в бъбреците. Всъщност най-традиционният камък е калциевия, който се състои най-вече от калциев оксалат. Калциевите камъни се образуват от прекомерна приложимост на сол във вашата диета, която подтиква отделянето на калций в урината. Намаляването на приема на сол оказва помощ за попречване на сходни камъни.

Някои хора даже не знаят, че имат дребен камък в бъбреците си, до момента в който той не напусне бъбрека и не навлезе в уретера, причинявайки мощна болежка.

Ако сте страдали от камъни в бъбреците, има 50 % късмет да получите нови.

Болката в гърба и корема, кръвта в урината и гаденето или повръщането са три признака на бъбречна рецесия, породена от камъни. Не е нужно да имате и трите, само че всеки от тях връхлита бързо и е невероятно да го игнорирате. Когато имате мощна болежка, би трябвало неотложно да потърсите лекарска помощ, изключително в случай че е налице и тресчица. Наличието на тресчица свидетелства за зараза в кръвния поток, която може да бъде животозастрашаваща.
 Тези привички унищожават бъбреците ни Тези привички унищожават бъбреците ни
За страдание някои постоянно срещани привички - в това число хранителни незабелязано унищожават бъбреците ни и един ден могат съществено да компроме...

Друг тип камък се образува от пикочна киселина, отпадъчен артикул, който се изхвърля с урината. Когато това кристализира в урината, образува основата на бъбречен камък, който може да нарасне с течение на времето. Така става при потреблението на доста артикули с протеини.

Струвитите или инфекциозните камъни нормално се появяват при инфекции на бъбреците или пикочните пътища и съставляват 5 % от всички камъни в бъбреците.

Цистиновите камъни съставляват по-малко от един % от камъните в бъбреците и е по-вероятно да се развият в фамилии с наследствено заболяване, което води до остатък на химическия цистин в урината.

Ако сте имали няколко камъни в бъбреците в предишното или имате съществуващи дребни камъни, тогава би трябвало да изготвите проект за предварителна защита с вашия уролог.
 Невероятен домакински лек за бъбреци! Невероятен домакински лек за бъбреци!
Проблемите с бъбреците могат да бъдат същински призрачен сън и да ни изтормозят свиреп.  Те също по този начин не са безвредни и могат да навсякъде...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР