Образците на данъчни декларации за облагане на доходите на физическите

...
Образците на данъчни декларации за облагане на доходите на физическите
Коментари Харесай

Подаваме данъчните декларации от 10 януари

Образците на данъчни заявления за облагане на приходите на физическите лица и за облагане с корпоративни налози са оповестени на уеб страницата на Национална агенция за приходите, след обнародването им в „ Държавен вестник “, оповестяват от Агенцията в Хасково. Формуляри от другите типове заявления и приложенията към тях към този момент има и в офиса на място.

Данъчната акция за 2019 година обаче ще стартира на 10 януари, поради промени в законодателството, припомнят от Национална агенция за приходите. В интервала от 1-ви до 10-ти този месец ще бъде осъществено годишното привършване на данъчно-осигурителните сметки на компании и жители. Декларациите за приходите на физическите лица могат да бъдат подадени най-рано на 10 януари – както по електронен път, по този начин и на място в офиса. Срокът за прилагане на 5% отстъпка за ранно обявление и заплащане през 2019 година пък е 31 януари, припомнят още от офиса в Хасково.

Допълнителна информация за данъчните и осигурителните условия може да се получи на телефона на Информационния център на Национална агенция за приходите 0700 18 700./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР