Образователното министерство пусна анкета сред родителите, за да проучи нагласите

...
Образователното министерство пусна анкета сред родителите, за да проучи нагласите
Коментари Харесай

МОН пита родителите как да заработят детските градини

Образователното министерство пусна анкета измежду родителите, с цел да изследва настройките им дали да се отворят детските градини у нас. Тя е публикувана по мейл и ще остане дейна до 18 май.

В анкетата родителите би трябвало да посочат по кое време биха пуснали децата си на детска градина, при какви условия биха създали това и какви стъпки би трябвало да се подхващат съгласно тях за задачата. Има и въпроси по отношение на това какъв брой деца от фамилията посещават забавачки и кой се е грижил за тях в интервала на изключително състояние. От МОН изследват и дали в фамилията има работещ на „ първа линия ”. 

Резултатите от анкетата не могат да бъдат само съображение за взимане на решение по отношение на възобновяване на работата на детските ясли и градини, само че са значим индикатор за настройките по този въпрос и предстоящите условия, при които това да се случи, прецизират от просветителното министерство. 

Към момента държавното управление се въздържа от отварянето на детските градини, а учиниците ще завършат годината отдалечено. Отменено беше националното външно оценяване за 4 и 10 клас. Матурите след 7 и 12 клас, обаче, ще се проведат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР