Образователният проект на сдружение Българска история“ и ЗАД Армеец“ –

...
Образователният проект на сдружение Българска история“ и ЗАД Армеец“ –
Коментари Харесай

Българско военно чудо гостува в Пловдив

Образователният план на съдружие „ Българска история “ и ЗАД „ Армеец “ – „ Българско военно знамение “, продължава своята историческа обиколка из страната и през февруари. Иновативните уроци по българска история ще бъдат изнесени в разнообразни градове у нас сред 13 и 28 февруари.

„ Българско военно знамение “ ще стартира своята просветителна обиколка от Клисура на 13 февруари, по-късно ще продължи в Пловдив и Разлог на 17 и 22 февруари, и ще приключи пътуването си с урок пред възпитаници и учители в Националната гимназия за антични езици и култури „ Константин-Кирил Философ “ в София на 26 и 28 февруари.

От старта на просветителния план „ Българско военно знамение “през ноември 2017 година той бе показан в десетки учебни заведения и читалища в страната, провокирайки любознанието на хиляди възпитаници към българската история, и доближи до рекордните над 1 милион гледания в обществените мрежи. Голям триумф пожъна и открият урок по родолюбие в Козлодуй през януари тази година, където от „ Българска история “ показаха филми от поредицата пред над 300 деца.

„ Българско военно знамение “ е взаимен план на съдружие „ Българска история “ и на ЗАД „ Армеец “, който пресъздава най-големите достижения на армията ни в интервала на петте войни след Освобождението на България. Целта на поредицата е да напoмни за голямата мощ, която българският народ има, когато е единен, като по едно и също време с това направи тези исторически епизоди забавни и потребни както за учениците, по този начин и за необятната аудитория.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР