Образователният проект "Българско военно чудо" продължава своята историческа обиколка из

...
Образователният проект "Българско военно чудо" продължава своята историческа обиколка из
Коментари Харесай

Българско военно чудо в Пловдив

Образователният план "Българско военно знамение " продължава своята историческа обиколка из страната и през февруари с помощта на големия интерес от страна на учители и възпитаници. Иновативните уроци по българска история следва да се изнесат в разнообразни градове у нас сред 13 и 28 февруари, като един от тях е и Пловдив. Oбразователнатa обиколка на " Българско военно знамение " стартира от Клисура на 13 февруари и продължава в Пловдив през днешния ден. От " Българска история " ще показват плана в Limacon Event Center и ще стартира в 18 часа. Билетите за събитието към този момент са изчерпани.
Следващият открит урок следва да се организира в Разлог на 22 февруари, като обиколката за февруари ще приключи с посещение в Националната гимназия за антични езици и култури " Константин-Кирил Философ " (НГДЕК) в София на 26 и 28 февруари.
От старта на просветителния план " Българско военно знамение " през ноември 2017 година той бе показан в десетки учебни заведения и читалища в страната, провокирайки любознанието на хиляди възпитаници към българската история, и доближи до рекордните над 1 милион гледания в обществените мрежи. Голям триумф пожъна и открият урок по родолюбие в Козлодуй през януари тази година, където от " Българска история " показаха филми от поредицата пред над 300 деца. 
" Българско военно знамение " е план, който пресъздава най-големите достижения на армията ни в интервала на петте войни след Освобождението на България. Целта на поредицата е да напoмни за голямата мощ, която българският народ има, когато е единен, като по едно и също време с това направи тези исторически епизоди забавни и потребни както за учениците, по този начин и за необятната аудитория.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР