Образователната платформа Shkolo е най-новата услуга, която става част от

...
Образователната платформа Shkolo е най-новата услуга, която става част от
Коментари Харесай

Теленор добавя образователното приложение Shkolo към трафик пакета „Чат“

Образователната платформа Shkolo е най-новата услуга, която става част от, наличен за клиентите на проектите.
Shkolo е платформа, която улеснява връзката в учебните заведения посредством разнообразните си модули. Сред тях са модули за електронен дневник, домашни работи, събития, проби, надпревари и доста други. Платформата също по този начин разрешава дигитализацията на голяма част от администрацията в просветителния развой и се употребява в над 1700 български учебни заведения в страната и чужбина.
Трафик пакетите, които се дават с избрани абонаментни проекти на Теленор, включват по 10 000MB мобилен интернет за достъп до съответни уеб сайтове или прилагане на съответните приложения на месец.
Освен Shkolo, трафик пакетът „ Чат “ включва достъп до приложенията Viber, WhatsApp, Discord, Cisco Webex Teams, Cisco Webex Meetings и Zoom. Сред трафик пакетите, които са част от проектите Тотал+ на Теленор са още „ Социални мрежи и Новини “, „ Музика “ и „ Видео “.
Абонатите на проектите Тотал+, в които са включени трафик пакети, би трябвало да създадат своя избор и да ги задействат посредством. За задачата е нужно да смъкват и конфигурират най-новата версия на приложението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР