Образователната организация ERP Academy стартира инициативата „Образователна стипендия за учители“,

...
Образователната организация ERP Academy стартира инициативата „Образователна стипендия за учители“,
Коментари Харесай

ERP Academy и ВУЗФ стартират образователна стипендия за учители с IT и икономически профил


Образователната организация ERP Academy започва самодейността „ Образователна стипендия за учители “, която осъществя с поддръжката на Висше учебно заведение по застрахованеи финанси (ВУЗФ)и компании от сектора на бизнес софтуера. В нея могат да се включат учители от учебни заведения с IT и стопански профил от цялата страна.

Образованието продължава да усилва своето значение в осведомителната ера. Безспорен е фактът, че просветителната система е належащо да се освободи от обичайния модел, който не се трансформира с години и да стане по-гъвкава и отворена към новостите, да основава нови мисловни модели и да подтиква учениците да бъдат отворени към измененията.

„ Ние имаме вяра, че технологиите могат да подобрят живота на всеки човек и следвамемисията си да въодушевяваме хората, да им оказваме помощ да получават умения, посредством които дапостигат повече всеки ден. Именно това ни подтикна да подадем ръка на учителите, коиторазбирайки изгодите от технологиите и новите подходи в образованието, биха помогнали на учениците да развият правилнитеумения и да се трансфорат в сполучливи експерти “, споделя доцент доктор Наталия Футекова – създател на ERP Academy.

По време на курсовете учителите се срещат с най-новите трендове в бизнес софтуера, IT технологиите, стопанската система, маркетинга, продажбите, финансите и ръководството на персоналните данни. Те ще имат опция да научат и повече за международните практики, методологии и инструментариуми на преподаване, които биха могли да приложат по време на часовете със своите възпитаници.

Специализираните курсове, които са включени в самодейността „ Образователна стипендия за учители “ са част от магистърската стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения “, която се осъществя от ERP Academy и Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ). Бизнес магистърската стратегия е мощно на практика насочена и се появява като отговор на потребността от ново потомство фрагменти на пазара на труда, които имат мощни стопански и IT знания, имат сериозно мислене, способни са бързо да се приспособяват към изменящата се икономическа конюнктура и са подготвени да ползват новаторски технологии и решения, с цел да подобрят действието на актуалния бизнес, тъй че той да бъде конкурентноспособен и резистентен в ерата на цифровата промяна, все по-голямата глобализация на пазара и прехода към Индустрия 4.0.

Повече информация за „ Образователна стипендия за учители “ може да бъде открита на адрес: www.erpacademy.bg

ERP Academy е новаторски план на компании от ERP сектора в България, които сплотяват старания за да създадат висшето обучение по-близко до действителните потребности на бизнеса, а бъдещите фрагменти оптимално готови за пазара на труда в областта на бизнес мениджмънта и осведомителните технологии. Партньори в ERP Academy са водещи български и международни компании за бизнес програмен продукт, както и специалисти от региона, които имат за цел да подкрепят подготовката и образованието на фрагменти в характерния ERP отрасъл, стимулирането на взаимни начинания с просветителните институции и популяризирането на бранша като уместно място за кариерно развиване. Все повече компании от този отрасъл стартират да вършат свои начинания за прибавяне на практическа стойност към образователния развой, което е и повода за основаването на ERP Academy, имаща за цел да популяризира световно ERP знанието.

ERP Academy сътвори и първата в България и една от дребното в Европа магистърска стратегия с фокус върху ERP системите, в която студентите имат опция да учат от водещи специалисти от бизнеса, както и да работят по проблеми с разнообразни решения от клас ERP. Магистърската стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения “ е основана в партньорство с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), а студентите в нея се образоват по западен модел.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР