Образователната организация ERP Academy ще представи първата по рода си

...
Образователната организация ERP Academy ще представи първата по рода си
Коментари Харесай

ERP Academy представя първата магистърска програма по ERP и бизнес софтуер на ERP.net Expo 2019


Образователната организация ERP Academy ще показа първата по рода си в България и една от дребното в Европа магистърска стратегия по бизнес програмен продукт и ERP по време на „ ERP.net Expo 2019: Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “.

„ ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “ ще показа екосистемата от сътрудници, външни разработчици и приложения на софтуерната компания ERP.BG,благодарение на която бизнесът ще има опция да приспособява работата си къмбъдещите условия на динамичната икономическа среда, да построи резистентност въввремето и да се развива.

В цифровата епоха за бизнеса е от извънредно значение да открие софтуерен артикул,който е подобаващ гръбнак на всички осведомителни потребности – в този момент и в бъдеще. ЕднаERP система е належащо да обгръща добре ръководството на ресурсите и да бъдеизградена като платформа, върху която да се надгражда последователно цялатаинформационна скица. За да реализира това, българската софтуерна компания ERP.BGразчита на построяването и поддържането на екосистема от сътрудници, дружно с които оказва помощ за развиването на бизнеса на своите клиенти.

ERP.BG е една от първите компании, които започнаха да работят в тази тенденция приразработването на своя артикул още преди години. С всяка своя нова версия тяхната ERP система EnterpriseOne® се трансформира в пълноценна платформа и екосистема. В резултатна това фирмите получават едно неповторимо решение, основано с повече мисъл затехния бизнес, техните конкурентни преимущества и ноу-хау. Освен всеобхватното икачествено обслужване, съобразено със характерните бизнес потребности, което предлагана клиентите, софтуерната компания продължава да развива и своята мрежа от сътрудници,давайки опция както на одобрени внедрителски компании да разширят бизнеса си,така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни компании,разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент набизнес софтуера.

Повишените условия на стопанската система и работата в динамични условия по натурален път водят и до увеличението на потребността от квалифицирани фрагменти. Именно за това просветителната организация ERP Academy, взаимно с ВУЗФ сътвори първата по рода си магистърска стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения “, където един от главните сътрудници е софтуерната компания ERP.BG, коятопредоставя своята платформа EnterpriseOne, върху която студентите да се образоват и да натрупат опит. Бизнес магистърската стратегия е мощно на практика насочена и се появява като отговор на потребността от ново потомство фрагменти на пазара на труда, които имат мощни стопански и IT знания, имат сериозно мислене, способни са бързо да се приспособяват към изменящата се икономическа конюнктура и са подготвени да ползват новаторски технологии и решения, с цел да подобрят действието на актуалния бизнес, тъй че той да бъде конкурентноспособен и резистентен в ерата на цифровата промяна, все по-голямата глобализация на пазара и прехода към Индустрия 4.0.

На 6 юни от 14:00 часа в зала Бета на Sofia Event Center по време на „ ERP.net Expo 2019 – Нови бизнесвъзможности с екосистемата ERP.net “, софтуерната компания ERP.BG ще чака представители набизнеса с интерес към внедряване и развиване на ERP платформа, както и нови сътрудници,които могат да станат част от екосистемата ERP.net.

„ ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “ е с вход –свободен. Повече информация и опция за поръчка за присъединяване можете да откриете на адрес www.expo2019.erp.bg

ERP Academy е новаторски план на компании от ERP сектора в България, които сплотяват старания за да създадат висшето обучение по-близко до действителните потребности на бизнеса, а бъдещите фрагменти оптимално готови за пазара на труда в областта на бизнес мениджмънта и осведомителните технологии. Партньори в ERP Academy са водещи български и международни компании за бизнес програмен продукт, както и специалисти от региона, които имат за цел да подкрепят подготовката и образованието на фрагменти в характерния ERP отрасъл, стимулирането на взаимни начинания с просветителните институции и популяризирането на бранша като уместно място за кариерно развиване. Все повече компании от този отрасъл стартират да вършат свои начинания за прибавяне на практическа стойност към образователния развой, което е и повода за основаването на ERP Academy, имаща за цел да популяризира световно ERP знанието.

ERP Academy сътвори и първата в България и една от дребното в Европа магистърска стратегия с фокус върху ERP системите, в която студентите имат опция да учат от водещи специалисти от бизнеса, както и да работят по проблеми с разнообразни решения от клас ERP. Магистърската стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения “ е основана в партньорство с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), а студентите в нея се образоват по западен модел.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР