Образователната организация ERP Academy обяви начало на инициатива "Образователна стипендия

...
Образователната организация ERP Academy обяви начало на инициатива "Образователна стипендия
Коментари Харесай

ERP Academy и ВУЗФ дават образователна стипендия на учители

Образователната организация ERP Academy разгласи начало на самодейност "Образователна стипендия за учители " с поддръжката на Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси и компании от сектора на бизнес софтуера. В плана могат да вземат участие преподаватели от учебни заведения с ИТ и стопански профил от цялата страна.

"Ние имаме вяра, че технологиите могат да подобрят живота на всеки човек и следваме задачата си да въодушевяваме хората, да им оказваме помощ да получават умения, посредством които да реализират повече всеки ден. Именно това ни подтикна да подадем ръка на учителите, които разбирайки изгодите от технологиите и новите подходи в образованието, биха помогнали на учениците да развият верните умения и да се трансфорат в сполучливи експерти ", съобщи създателят на ERP Academy доцент доктор Наталия Футекова.

Специализираните курсове, включени в самодейността "Образователна стипендия за учители ", са част от магистърската стратегия "Бизнес програмен продукт и ERP решения ", която се осъществя от ERP Academy и ВУЗФ. Учителите, които вземат присъединяване в плана, ще учат най-новите трендове в бизнес софтуера, ИТ технологиите, стопанската система, маркетинга, продажбите, финансите и ръководството на персоналните данни. Освен това, те ще могат да научат повече за международните практики, методологии и инструментариуми на преподаване, които биха могли да приложат по време на образователните си часове.

ERP Academy е новаторски план на компании от ERP сектора в България, които сплотяват старания, с цел да създадат висшето обучение по-близко до действителните потребности на бизнеса, а бъдещите фрагменти оптимално готови за пазара на труда в областта на бизнес мениджмънта и осведомителните технологии.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР