Образованието ни дава свобода - да разбираме света, да живеем

...
Образованието ни дава свобода - да разбираме света, да живеем
Коментари Харесай

На 24-ти май направи добро - дари за образование на отлични ученици и студенти

Образованието ни дава независимост - да разбираме света, да живеем почтено, да избираме бъдещето си. Това е и най-скъпият подарък, който можем да създадем с малко пари - да дарим за образованието на надарени и ученолюбиви деца и младежи, тъй като нашата инвестиция ще се умножи многократно.

В навечерието на 24 май - празника на българската култура, просвета и славянската книжовност, фондация BCause се приготвя да изпрати 13-ия випуск на стипендиантската стратегия "Готови за триумф ". Стипендиите се дават на възпитаници в 12 клас и на студенти, които имат отличен триумф, изгубили единия или двамата си родители. Гордеем се с триумфа на всеки един от тях - бъдещи лекари, инженери, учители, музиканти.

Обръщаме се към теб, който четеш тези редове. Днес имаш заслужен живот, тъй като някой е стоял до теб и е подкрепял твоето обучение. Направи го и ти за младеж, който поставя старания и има гении, само че е бил ощетен от ориста.

 възпитаници учебно заведение Pexels

Можеш да направиш еднок ра тно онлайн подаяние в Платформата.бг.

Можеш да станеш постоянен донор и да подкрепяш идеята с определена сума всеки месец с постоянно подаяние през системата на PayPal, още веднъж в Платформата.бг.

Можеш да изпратиш SMS с текст DMS USPEH на номер 17 777.

A по силата на съглашение сред Фондация Бикоуз и КАФ Америка, американските данъкоплатци могат да правят дарения в Платформата.бг непосредствено към американската КАФ Америка. КАФ Америка е записана 501 (с) 3 организация и даренията към нея се употребяват от данъчно облекчение за подаяние.

Броят на стипендиите "Готови за триумф " зависи от сумата на набрани средства през годината. Годишният размер на стипендията е надлежно 1000 лева за учениците и 2000 лева за студентите.

"Готови за триумф " е стратегия на фондация BCause в партньорство с Фондация “Сирак” от 2006 година . За 13 години дружно сме обезпечили 1341 годишни стипендии на обща стойност над 2 млн. лева Средствата са напълно от дарения – от хора и компании, които поддържат тези младежи в напъните им да завършат образованието си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР