Образованието, науката и културата винаги са били неразбираеми за БМБ.През

...
Образованието, науката и културата винаги са били неразбираеми за БМБ.През
Коментари Харесай

Божков: Образованието, науката и културата винаги са били неразбираеми за БМБ

Образованието, науката и просвета та постоянно са били неразбираеми за БМБ.
През последните 10 години ръководството на #хунтата съвсем съумя да ги унищожи. Санирането на учебни заведения и студентски общежития е следващият метод да откраднат още от парите на данъкоплатците. Да се опитат да купят публично утвърждение с заричане за пари, които даже не са техни. Това написа в профила си хазартният необут Васил Божков.

" В същото време #хунтата продължава да унищожава и разграбва международно културно-историческо завещание, събирано за България и да репресира научните служащи от фондация “Тракия “. Да унищожават плана за музей в Телефонната палата. Да лъжат и опорочават трудът на стотици експерти и учени, обвързван с сбирката.
И досега няма правно съображение за талибанското отношение, нито пояснение къде са нелегално заграбените предмети. Всеки ден в продължение на близо 7 месеца полуграмотни служители не престават да разрушават артефакти, без аналог в света. Това се случва в постройката на „ Московска “43, която е със статут на музей. Можете ли да ги спрете? ", написа още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР