Образованието и науката движат света напред. Хората, които са се

...
Образованието и науката движат света напред. Хората, които са се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Образованието и наука движат света напред

" Образованието и науката движат света напред. Хората, които са се посветили на тази идея, заслужават най- огромно почитание. Скъпи учители, бъдете благословени за труда си. Но не трябва да ги оставяме сами в тази сложна задача. Ние, родителите, сме техния пръв асистент във възпитанието и образоването на децата ни. Семейството и фамилната среда са неразделна част от развъждането на крепко и мъдро потомство.

Мили първокласници, скъпи възпитаници, четете и знайте: напъните ви през днешния ден, ще ви се върнат десетократно в бъдеще. Образовани възпитаници през днешния ден, ще бъдете осъществени хора на следващия ден. Бъдете здрави и щастливи. На моите учители от Националната гимназия за антични езици и култури " Константин Кирил Философ " - благодарност и реверанс.



Сигурно сме ви ядосвали от време на време, само че не ви посрамихме- в ученето и в резултатите. Пожелавам на учениците в класическата гимназия свободен дух, дръжте високо мотото на училището- " помогни ми да те возвися " и дерзaйте " per aspera ad astra " На добър час на всички! " Това съобщи Корнелия Нинова във връзка първия образователен ден. Председателят на левицата почете тържеството по случай началото на образователната година на гимназията, която е приключила - НГДЕК „ Свети Константин Кирил Философ ". Събитието се състоя пред Национална библиотека " Св. св. Кирил и Методий ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР