Образованието е в основата на всичко. Tо е едно от

...
Образованието е в основата на всичко. Tо е едно от
Коментари Харесай

PR и медийни експерти предлагат повече практика в образованието

Образованието е в основата на всичко. Tо е едно от най-силните оръжия, които даваме на нашите деца, и по тази причина дружно би трябвало да работим за повишението на неговото качество и на практиката в него. Около това мнение се сплотиха ТВ и радио водещият Ники Кънчев, журналистът и информационен специалист Ани Цолова и PR експертът Максим Бехар по време на онлайн форума на тематика „ Модерен РRoчит на образованието ”.

Събитието за бъдещето на образованието у нас бе проведено от М3 College – първия лицензиран образователен център по PR и връзки в България, който към този момент оперира напълно онлайн. В него участваха още проф. д.н. Любомир Стойков, почетен ръководител на Българската академична асоциация по връзки и теоретичен началник на магистърската стратегия по „ Връзки с обществеността “ в УНСС, създателят на СофтУни Светлин Наков, както и двама от преподавателите в М3 College – Анка Костова, шеф „ Комуникации “ в Комисията за финансов контрол, и Симона Медарова, Senior Account Executive в M3 Communications Group, Inc.

Над 100 души се причислиха към онлайн форума и се включиха в полемика онлайн за вероятностите пред просветителната система, смисъла на практическата подготовка и ролята на обществените медии и новите технологии при образованието. Целия запис от събитието можете да гледате тук.

„ Тайната на триумфа е 10% теоретични знания и 90% работа и опит “, разяснява Максим Бехар, изпълнителен шеф на М3 College и M3 Communications Group, Inc. – водещата PR компания у нас. Той добави, че PR-ът е най-динамично развиващият се бизнес в света и по тази причина и образованието би трябвало да се приспособява към тези промени.

Според журналиста и информационен специалист Ани Цолова качественото обучение се нуждае от добра теоретична база, само че и все по-силно застъпена процедура. „ Блатът е теорията, само че кремът е практиката. Аз персонално се научих да бъда публицист в практиката, само че държа извънредно доста и на висшето си обучение “, разяснява Цолова.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР