Образованието дава на всеки човек много, стига да се възползва

...
Образованието дава на всеки човек много, стига да се възползва
Коментари Харесай

Известен и богат, но завърши училище едва на... 29 години

Образованието дава на всеки човек доста, стига да се възползва от всичко. Нормално е човек да приключи учебно заведение на 18 година, само че в някои случаи това не се случва.

Не са един или двама случаите на известни персони, които нямат приключено приблизително обучение, а са много над 18-годишни. Това не им пречи да са богати и сполучливи в това, което вършат, само че много от  тези хора съжаляват, че нямат тапия.

Точно това реши да направи 29-годишният рапър Quavo , който се похвали в Instagram, че към този момент е горделив собственик на този значим документ. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@quavohuncho) on May 21, 2020 at 4:26pm PDT

На фотосите Quavo е облечен в роба, с шапка и е с удовлетворена усмивка на разположение. Със сигурност има за какво. 

Нещо повече, Quavo даже желае да се бори да учи в лицей и пита почитателите си в кой тъкмо да се запише.

Родна рап звезда също се записа в учебно заведение, с цел да приключи. Миналата година 100 кила стана 12 клас. Тогава той разгласява фотография с триумфа си разгласява в Instagram. Успехът, с който е приключил 10-и и 11-и клас е доста добър 5! 

" Благодаря си, благодаря ви. Учете деца и младежи, значимо е за нас самите. Обичам учебното заведение си ", написа той под фотографията.  

За 100 Кила е известно, че учи във вечерно учебно заведение, защото е напуснал учебно заведение преди да приключи междинното си обучение.
               

A post shared by (@100kila) on Sep 5, 2019 at 3:06am PDT

А да напусне учебно заведение се стигнало, откакто решил да работи по-сериозно, с цел да може да заплати образованието на брат си, който приключил икономическата гимназия в Търговище и след това учил висше обучение във Варна. Преди време в изявление 100 Кила призна, че макар че е добър в това, което прави в този момент, в учебно заведение е непретенциозен и спокоен - просто тъй като надалеч не е от най-умните възпитаници. 

Преди време той показа фотография от първата проба за абитуриентския бал, който обаче сигурно е отсрочен все още. Вижда се обаче, че той сигурно е подбрал неповторим тоалет, с който да отпразнува завършването си. Кога ще е празненството не е известно, само че сме сигурни, че ще е грандиозно.
               

A post shared by (@100kila) on Mar 4, 2020 at 9:57am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР